Duurzaam denken

MINIMALISTISCH LEVEN: WAT IS MINIMALISME?

In 2014 las ik voor het eerst over minimalistisch leven. In die tijd verzamelde en kocht ik van alles, zonder dat deze aankopen mij plezier of vreugde gaven. Ik kocht deze spullen om het hebben en niet omdat ik het nodig had. Op een bepaald moment was ik deze spullen beu en werd ik alles behalve blij van de hoeveelheid spullen in mijn huis. Ik ging op zoek naar manieren om mijn spullen op te ruimen en stuitte al vrij snel op minimalisme.

Recente posts

Veganistische kaas lasagne recept

Veganistische kaas lasagne recept

Als ik aan lasagne denk, denk ik aan de (kant en klare) lasagne die mijn ouders altijd maakte wanneer er snel eten op tafel moest komen. Ondanks dat de lasagne kant en klaar was, was de lasagne altijd wel heel lekker. Sinds ik plantaardiger ben gaan eten (en er achter...

Lees meer

Waar te beginnen met duurzamer leven

Wil je duurzamer leven, maar weet je niet precies waar te beginnen? Begin dan hier.

Wat eten we vanavond?

Plantaardige lasagne

Heb je de tijd om uitgebreid te koken? Probeer dan deze veganistische kaas lasagne eens! Heerlijk als je zin hebt in comfort food.

Entertainment

DE LEUKSTE HERFSTACTIVITEITEN 2019

De herfstvakantie is bijna weer begonnen (of is net afgelopen, ligt er net aan in welke regio je woont)! Nou hebben Rindert en ik geen kinderen, maar ik heb een aantal herfstactiviteiten gevonden die leuk zijn voor jong en oud. Alhoewel, ik ben toch wel een beetje jaloers dat één van de activiteiten toch echt een leeftijdslimiet heeft. Enfin, als je nog opzoek ben naar leuke dingen om te doen tijdens de herfstvakantie, lees dan snel verder!