Duurzaam denken

Tips voor het kopen van duurzame cadeaus

De kans is groot dat je onlangs lootjes hebt getrokken en je een verlanglijstje hebt ontvangen waar je niet veel wijzer uit wordt. De kans is ook groot dat het merendeel van de wensen op het verlanglijstje nou niet bepaald duurzaam zijn. Daar is natuurlijk niks mis mee, maar voor mij is het altijd wel een klein dilemma. Ik doe zo hard mijn best om zo duurzaam mogelijk te leven, dus wil ik het liefst ook duurzame cadeaus geven. Het kopen van een duurzaam cadeau hoeft niet ingewikkeld te zijn. Benieuwd naar hoe jij een duurzame Sint kan zijn op 5 december? Lees dan snel verder voor mijn tips voor het kopen van duurzame cadeaus.

Recente posts

Waar te beginnen met duurzamer leven

Wil je duurzamer leven, maar weet je niet precies waar te beginnen? Begin dan hier.

Wat eten we vanavond?

Plantaardige lasagne

Heb je de tijd om uitgebreid te koken? Probeer dan deze veganistische kaas lasagne eens! Heerlijk als je zin hebt in comfort food.

Herfst ovenschotel

Geen zin om veel energie te steken in het avondeten? Probeer dan deze simpele herfst ovenschotel met pastinaak, venkel en spruitjes.

Entertainment

DE LEUKSTE HERFSTACTIVITEITEN 2019

De herfstvakantie is bijna weer begonnen (of is net afgelopen, ligt er net aan in welke regio je woont)! Nou hebben Rindert en ik geen kinderen, maar ik heb een aantal herfstactiviteiten gevonden die leuk zijn voor jong en oud. Alhoewel, ik ben toch wel een beetje jaloers dat één van de activiteiten toch echt een leeftijdslimiet heeft. Enfin, als je nog opzoek ben naar leuke dingen om te doen tijdens de herfstvakantie, lees dan snel verder!