Een tijdje geleden ontvingen wij een bericht van FotoOpHoutStunter.nl met de vraag of wij geïnteresseerd waren om een foto op hout te laten maken. Nadat we hadden kort gesloten dat de foto’s op duurzaam hout (al het hout van FotoOpHoutStunter.nl heeft het FSC keurmerk) geprint zou worden, gingen we akkoord.

We waren al bezig om prints te verzamelen om op te hangen in ons huis, maar we hadden nog geen persoonlijke foto’s aan de muur. Nou hoeven wij ook geen enorme foto’s van ons op de muur, want daar worden we een beetje ongemakkelijk van. Maar, we hebben genoeg mooie herinneringen vastgelegd. Het was daarom ook moeilijk om de juiste foto uit te zoeken. We wisten wel dat het een foto van onze roadtrip door Scandinavië moest worden. Uiteindelijk is het deze foto van een bootje geworden.

 

Foto op hout

 

Het verhaal achter de foto

We hadden niet alleen deze foto uitgekozen omdat het een mooie foto is, maar ook omdat we leuke herinneringen hebben aan dat bootje. Dat bootje lag in het privémeer van het AirBnB verblijf (in Zweden) waar we de eerste twee nachten van onze roadtrip verbleven. Het bootje was te bereiken via een avontuurlijke wandeling door het bos, of door er naar toe te zwemmen. Drie keer raden welke optie Rindert koos? Juist, hij koos ervoor om naar het bootje zwemmen. Gelukkig was het warm in Zweden en was het niet te ver. Maar, ik zal heel eerlijk zijn met dat ik het zwemmen naar het roeibootje niet geweldig vond en dat we de tweede keer het avontuurlijke bospad gebruikte.

 

Foto op hout

 

Onze ervaring met FotoOpHoutStunter.nl

Het foto op hout maken was na het kiezen van de foto heel simpel. Ik dacht dat ik eerst nog moeilijk moest doen met het passend maken van de afbeelding, maar dat werd automatisch gedaan na het uploaden van de foto. Ik was wel bang dat het ten koste van de kwaliteit van de foto zou gaan, maar dankzij de whitewash-behandeling is de geprinte foto prachtig uitgekomen.

Dankzij het ophangsysteem van FotoOpHoutStunter.nl was het ophangen van de foto op hout heel simpel en ook snel gedaan. Ik raad je dus ook aan om ook het ophangsysteem aan te schaffen als je een foto op hout laat maken bij FotoOpHoutStunter.nl. Het scheelt je een heleboel gefrut en je foto hangt dus ook een stuk sneller aan de muur.

Wij zijn hartstikke blij met onze foto op hout via FotoOpHoutStunter.nl en raden FotoOpHoutStunter ook zeker aan mocht je een foto op hout willen laten maken voor jezelf of als cadeau.