Over ons

Welkom op Happy Pumpkin! Happy Pumpkin is een duurzame lifestyle blog met als doel om duurzaam leven toegankelijk te maken. Want, laten we eerlijk zijn, duurzaam door het leven gaan is ingewikkeld. Dat duurzaam leven ingewikkeld is neemt niet weg dat we met zijn allen duurzamer moeten leven.

Dus, ben je nog niet helemaal klaar om volledig zero-waste te leven, maar wil je wel duurzamer leven? Dan zit je bij ons goed. 

April Scholtens

Hoi! Mijn naam is April. Ik ben een 25 jarige internationale communicatie studente uit Groningen. In de zomer van 2018 ben ik bij Rindert ingetrokken in Friesland (de dingen die je doet voor de liefde ;). Sindsdien ben ik samen met hem bezig om van zijn huis ons thuis te maken.

Op Happy Pumpkin houd ik mij vooral bezig met het maken van recepten, beeldmateriaal maken voor zowel de website als onze social media kanalen en natuurlijk het bedenken en schrijven van blogposts.

Mijn interesse in duurzaamheid groeide voort uit mijn passie voor dierproefvrije cosmetica en fairtrade mode.

Naast werken aan Happy Pumpkin, lees en haak ik graag. Als ik mijn hoofd wil legen ben ik of in de sportschool te vinden, of ben ik een rondje gaan hardlopen. Daarnaast schrijf ik ook graag over dingen die niet persé over duurzaamheid gaan en die dingen kan je op mijn persoonlijke blog (Another story for tomorrow) vinden.

Rindert Zijlstra

Hey hallo daar! Ik ben Rindert en ben 34 jaar jong en woon in Drachten. Vijf jaar geleden ben ik in Drachten komen wonen en vanaf vorig jaar woon ik hier gezellig samen met April. Ik ben energiek, houd van sporten (zoals racefietsen) en houd van lekker (duurzaam) eten en drinken. Ik houd er van om het meeste uit elke dag te halen, ben leergierig en probeer mijzelf altijd uit te dagen.